Post by disdogggiftmulconk on Feb 17, 2022 21:59:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World Of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World Of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше токенів зламати ▞▞▞
▞▞▞ World Of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
Ті, хто хоче пограти, йдуть. Грайте....але будьте обережні, іноді це розчарує. І також не зробив мою покупку належним чином. Я купив танк за 400 тисяч доларів, і у мене було 1 200 000, а коли я його купив. У мене було лише 300 тисяч для моєї початкової транзакції. Він коштував 400 тисяч, але в мене був лише 1 мільйон 200 тисяч. Тож це фактично коштувало... загальну суму ......900 тисяч. Так що так. Мене звати da_baby_2021, якщо ти хочеш грати..але чи можна мені повернути гроші, будь ласка
World of Tanks Blitz Strateji Oyunları olw
Гра просити обнови а їх у налічії нема що за ху розроби
Спочатку дуже приголомшує все, що відбувається на екрані. Також важко контролювати; але опанувати це зараз. Дуже приємно.
Гра неплохая. Але мені б хотілося, щоб додали танки у котрих можна стріляти з двох орудій, наприклад черчиль 1. Іле в1
Саветую і вам попробувати пограти норм гра а і кв 2 слішком імбовий кв 1 з одного удару унічтожає пліс пофіксите
Гра топ👍😏, прикольна фізика, графіка. Але проблеми з оновленнями.
Ви мене заебыли вже цими оновленнями...хоть би толк від них був...а так тільки час.єще і з боя викидує.
Після кожної обнови потрібно видаляти і заново скачити!
World of Tanks Blitz Strategi cemz
Ще раз вирішив проблему, скинувши мій телефон, і я спробував поставити графіку на високі налаштування, і гра просто гальмує і має S21 ultra 16 ГБ оперативної пам’яті, вона також має оперативну пам’ять плюс з додатковими 4 ГБ оперативної пам’яті, щоб зробити телефон 20 ГБ оперативної пам’яті та гра все ще затримується, і я підключений до мережі 5g, ця гра ніколи не працюватиме належним чином, оскільки у мене є докази, коли вийшов останній телефон, і він все ще не може впоратися з грою, це взагалі не добре
Нету соединения з сервером вже більше неділі!!! Ісправьте поки не заБил на гру!!!!
Норм ігру но патехоньку опускаєца.Вільтає часто і снаряди сквози летят, іщо дізбаланс без доната неможливо грати.
Доброго вечора. Я створив обліковий запис протягом 2 років тому у мене він майже повністю пройшов гру випадково видалив, щоб її і весь у мене обліковий запис пропав, а обліковий запис був прив'язаний майже до електронної.
Безкоштовні речі веселі, і всі, крім War Gayming, дійсно зіпсували систему прицілювання після останнього патча. Тепер постріли мають 50% шанс вразити ворожу колію, незалежно від того, куди ви ціліться. Система прицілювання просто краща. Ви можете сидіти і цілитися у ворога протягом 10 секунд, і ваш постріл все одно знайде спосіб промахнутися. Або промах, або трековий постріл. І не давайте мені починати з примарних снарядів.
Гра класна, але хочеться чути чути більше танків, і ще одно додайте український мову, думаю, гравців з України (да і мені) буде приємно. Заранее спасибо
Дві зірки... Проте оновлення гарне. Новим радянським легким танкам потрібен нерф, вони занадто переможні, чому.. Бо уявіть собі танк, такий швидкий, дивний кут броні, що рикошетить ваші снаряди, хороший камуфляж, гармата, механіка виявлення, 20-ті - це занадто багато, і багато чого іншого... Це дійсно потужний танк, досить скоро всі будуть використовувати його, якщо ви, хлопці, незабаром його не понерфуєте, я пропоную зараз опустити камуфляж плямисті, знижують рухливість, а броня зменшує її з 212 мм до 210 мм,
Чому при скачки та вході вибиває не можна підключитися до сервера
Підбір противників по рівнях несправедливих !!!
ляжа повна , скотилась далі нікуди
класна гра но очінь складно прокачуватися
Farm Town Village Build Story Pro příležitostné hráče tng
Під тримаю 1 Людину котора говорила про баланс взагалі нема ніякого балансу бардак
Чудова гра, захоплююча і грати в неї було весело, але деякий час було важко використовувати керування, і я граю в цю гру всього пару місяців, тому що зараз я все ще граю в неї... все ще люблю грати в цю гру, навіть якщо гра була якоюсь платою за перемогу...
Це було чудово, але було б чудово, якби ви додали танк BT42 і, можливо, дозволили б вам купити Girls Und Panzer Paintjobs для ваших танків, але замість реальних грошей отримували б їх за золото, як преміальні танки
World of Tanks Blitz Strateginiai qvpt
Я не знаю, що сталося з останніми оновленнями, але в цій грі відставання, пов’язане з пінгом, не можна грати з моменту їх впровадження. Часто він працює нормально, поки ви не потрапите в ситуацію зчеплення, а потім раптом ви не можете контролювати свій танк через стрибок пінгу. Мені не подобається грати в гру, яку я не можу контролювати.
Добрий день рекомендую вам створити гру за мотивами фільму «Пирати Карибского моря» на телефон і на комп’ютер, і тоді я готовий його затестити, якщо сподобається, щоб прорекомендувати її
Вроде все настроїлось , і тут же відразу на samsung m31 пришло носити гру , так як стала проблема з вхідом... не заходить в гру , а після скачивання загрузчика , вибиває помилку підключення до серверу... Ребят , пофіксіть плиз
Я міг би поставити йому 5 зірок, якби не одна маленька проблема... Перемикання сервера, я пропускаю старий, тому що ви можете просто натиснути на інший сервер, новий повідомляє мені, що я не можу підключитися до сервера старий, де прапори кожного сервера, де є єдині, а не вся карта godamm, не вказували мені, що я не можу підключитися до сервера, зараз я застряг на азіатському сервері, я не можу відвідати свій NA, EU або Російський акаунт більше Я просто чекаю, поки мій ноутбук відремонтують, щоб я міг грати в Steam
Якщо хватить нервових клітин, можна грати
Раніше я любив цю гру, але з моменту останнього оновлення у мене не було нічого, крім затримок, відключень, заїкання під час гри, і здається, що це тільки погіршується.Сьогодні будь-який з моїх танків з камуфляжем виходив у справді дивних неонових кольорах
Гарна гра, але мені дуже цікаво, чому танк не перевертається догори дном, як на wot pc, а також, будь ласка, зробіть траву та кущі більш реалістичними, як, наприклад, коли їх вітер чи якийсь танк, а також башту танка, коли танк бути знищеним Я бачу, що деякі з них нереалістичні, коли турель перевертається
Гра завжди вилітає, тому я не можу увійти в гру, вона просто кидає мене офлайн відразу після того, як я торкаюся гри
Гра фантастична, а танки збалансовані, хоча може здатися, що немає броні, це тому, що у вас є гармата з 500 середнім ушкодженням і понад 2000 к.с. Єдине, що я б змінив, це невеликий дебафф для ISU та SU
Колись я грав у цю гру, але я видалив її, але коли я намагаюся грати в неї знову, я більше не можу грати в неї, тому що гра не може знайти мій регіон, але це дійсно хороша гра, будь ласка, виправте проблему з пошуком регіону, я не можу грати в гру через це я можу поставити більше зірок після того, як це буде виправлено, ай, це все, ця гра — найкраща гра про танк, у яку ви можете грати на мобільних пристроях, гарна графіка, чудовий ігровий процес, хороші покупки в грі, сподіваюся, вам сподобається ця гра
World of Tanks Blitz Strategiya ddzj
1041 Мб прогрес завантаження, пішов пуф
Це так чудово, що моя куля пройшла крізь ворога, стріляючи стегнами, і це ще краще, коли вони завжди збігаються з тобою проти 8 рівня, коли у тебе танк 7 рівня, розрив у потужності дуже великий, і що цікаво в цій грі, так це платити за перемогу, що я маю лише 1 танк сьомого рівня, і все, тому що чортові гроші настільки дорогі, що коли ви виграєте гру і завдасте 2200 шкоди, ви отримаєте лише від 1 до 5 тис. монет, а коли ви програєте, ваші гроші вираховуються на 20 тис. повністю рекомендую цю гру без питань
World of tanks - найкраща гра в ігри про танки та у світі, але я хочу попросити, щоб вона не займала місця до ГБ
Я не можу увійти в гру. Він просто завис на екрані підключення. Я спробував усе, але не можу ввійти