Post by disdogggiftmulconk on Feb 17, 2022 22:10:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк точки ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Скіки вони займає пам'яті У мене 2 гіга байта пам'яті і не хочеш качати із за цього 3 бали з п'яти
Rayman Adventures Seiklusmängud xuqp
Щоразу, коли я закінчую рівень, гра запускає рекламу, а потім після реклами гра закривається сама і повертає мене на головний екран мого телефону, я пропоную вам вирішити проблему
Дуже крута гра, класно забирає час! Такі цікаві пригоди!!!🤩🤩🤩
я дуже люблю цю гру. на жаль у пригоді 112, на місії, щоб щось шукати. але такого немає. просто чорний порожній екран. ви повинні це виправити.
Не зберігається Не зберігається
Постійно падає, реклама не грає на бонуси, а на деяких рівнях пригода чорна, тому я не можу грати або прогресувати
круто тільки потрібно закласти самостійное управління
Гра не може підключитися до сервера з 05.08.2017. Я спробував wifi та 3g, перезавантажив телефон, але не можу почати новий рівень.
Гра чудова, і я люблю пригоди, але я поставив їй три зірки, тому що, коли я зайшов у гру і натиснув наступну пригоду, вона просто зависає, і нічого не відбувається, я продовжую натискати, і все одно нічого не сталося, я зупинився приблизно на 5 годин і повернувся назад але все одно це не дає мені грати на рівні, а по-друге, мені не дуже подобається, як персонажі продовжують бігати, навіть якщо ви не рухаєтеся, це дуже ускладнює проходження минулих рівнів, будь ласка, допоможіть, якщо цю помилку виправлено, я б однозначно поставив 5 зірок
Все гаразд, але коли я купив стартовий пакет, я купив пакет, але він вийшов з ладу? Коли я спробував купити його знову, було сказано, що я вже купив стартовий пакет у Google Play, але стартового пакета немає, і я намагався відновити покупку, але це не спрацювало Плюс я не міг підключитися до Facebook за допомогою RayMan Adventures Якщо ви можете виправити мої проблеми, я можу оцінити гру принаймні 4 зірки
Бажаю, щоб Rayman був не на швидкості! Idk чому, але швидкість для цієї гри швидко вперед я ледве можу насолоджуватися будь-якими рівнями. Я не бачу в налаштуваннях швидкості! Страшно, бо раніше мені дуже подобалася ця гра!
Rayman Adventures Macəra rwdn
Рекомендую дуже класну гра
Час очікування вилуплення яєць – це свого роду біль. Крім того, це дуже дратує, коли ви отримуєте машинне яйце. Крім того, це чудова гра.
Спочатку було круто а поїм просто вимикалася гра
Rayman Adventures Pustolovske igre ouxk
Гра норм люблю пограти
Гра в порядку. Є кілька рівнів з помилками, які ви не можете завершити на 100% без дуже високого рівня стратів на Olympus. Контроль міг би бути кращим. Я б поставив 4 зірки, але останнім часом після кожного рівня з’явилася 30-секундна реклама, яку не можна було пропустити, а зазвичай лише 5 секунд. Мені дійсно хочеться менше грати. Зазначена реклама також намагається змусити відкрити PlayStore, що просто неприємно.
На які міії далі місії не ідуть
Після оновлення все починається спочатку
Для Ubisoft Entertainment я грав у гру під назвою Ghost reacon future soldire під час свого телефону Symbian, чому б вам не спробувати повернутися до такої гри або з темою reebon ... Я впевнений, що це буде популярним серед гравців.
Rayman Adventures Seikkailu nikh
Гра норм но чому у мене незаходить
Елементи керування більшу частину часу можуть не реагувати, що дійсно впливає на ігровий процес. Виграти в грі дуже платно, якщо ви хочете створити індивідуальні скіни, еліксири, скретч-картки або навіть звільнити інкубатор, щоб мати можливість зробити наступне яйце. Це непогана гра, але вам доведеться або витрачати гроші, або постійно молитися за те, що вам потрібно.
Гра дуже хороша і цікава, але після того, як я знову розбив яйце і з'явилася нова істота, яка все ще виросла деревом, дерево піднялося рости нескінченно, не даючи мені доступу до жодних функцій (перезапуск не допомагає). Немає бажання якось починати знову. Якби не це, то були б усі п’ять зірок.
Ставлю два томущо некоторие уровни дуже складні і томущо працювати в Інтернеті ісправіте хотіть одно то бодет п'ять зв'язок
Гра просто перестала працювати, перевстановлення не допомагає.
Ужасна гра це ад
Реклама нестерпна, і коли я купив дорогоцінні камені, щоб уникнути їх, покупка не спрацювала, і служба підтримки ніколи не зв’язувалася зі мною.
Гра продовжує зависати після того, як я закриваю додавання в грі на своєму планшеті Lenovo P11, Android 11.
Гра дуже класна але займає багато мб
Яка прикрість ! Дуже гарна графіка та гарна анімація, але не працює належним чином 👎
Чудова гра, але дотик правої сторони екрана не завжди працює, і це трохи дратує. Також я витратив зустріч, щоб купити яйце, але воно не з’єдналося з сервером, і я втратив м’ясо, але не отримав яйце, що дуже розчаровує.
Real Gangster Crime Actie ofkt
чудова гра на 100%... але є проблема, про яку я можу повідомити розробникам про свій хід входу. Я впевнений, що це не те місце, щоб отримати належну відповідь, оскільки є більше пояснень моєї проблеми. Я із задоволенням додам додаткові дві зірки, оскільки гра... як я вже сказав... ідеальна! Мені просто потрібна допомога, щоб відновити свій профіль/прогрес.
Ця гра була такою веселою, поки проблема з підключенням до сервера не виникла нізвідки. Не можу перейти на наступний рівень, не вилупивши яйце, і це НЕ дозволить мені. Я спробував усе, і я не можу ні з ким зв'язатися, щоб допомогти мені або знайти корисну інформацію на форумах. Я намагався цілий рік і зараз закінчив.
чудова гра під час гри, проте реклама налаштована дуже погано. навіть якщо ви натиснете «x», щоб закрити оголошення, воно відкриє chrome на своїй веб-сторінці, а Play Store – на сторінку магазину реклами. якщо я натисну X, він повинен просто закритися, ви перекриваєте вибір користувача, що в кращому випадку неетично.
Це дуже хороша гра, але проблема в тому, що, коли я граю в неї на своєму J6 (Samsung), я перевірив усе, наприклад, моє підключення до Інтернету, але все ще не завантажується, і мій телефон вже має вбудований 64 Гб або сховище, тому будь ласка допоможи мені і дай відповідь. Я б поставив йому 5 зірок, якби не ця ситуація. Дякую
Я люблю цю гру, тому що мій кида багато в неї грає, і це дає мені час, щоб розслабитися
Ахуено
Ця гра чудова. Мені нагадує Wario Shake It. Одна скарга полягає в тому, що під час рівня з’являються сповіщення про досягнення. Іноді вони заважають. Дочекайтеся закінчення рівня.І на цій ноті, здається, немає способу грати на минулих рівнях. Все-таки я люблю це!
Додаток відмінне, але заглючило вибиває помилку качаю заново
сама найкраща гра в світі 😍👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👌👌👌
Я ЛЮБЛЮ гру, але є дві речі, які роблять її 4-зірковою, а не 5-зірковою: для гри вам потрібен Інтернет (в деяких частинах), і коли ви використовуєте час, коли elxser зависає, вам доведеться повністю залишити програму, щоб продовжити гру інакше це дивовижно
мене 😘😘😘😍😘😍😍😍😘гра супер😚😚😚😚🤗😚🤗😚🤗
Супер гра.
Чудова гра, красива і повертає мене в дитинство, коли я грав у ці ігри. Незважаючи на це, є кілька проблем: я вважаю, що має бути більше різноманітних пригод (які повторюються, коли ви подорожуєте по всіх місцях/континентах на карті). Проте мене найбільше хвилює реклама. Вони фактично заморожують мою гру, і я повинен перезапускати її щоразу, коли вони з’являються. Коли це буде виправлено, я оціню його набагато вище