Post by disdogggiftmulconk on Feb 17, 2022 22:19:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Тази игра не е толкова лоша, но повече от половината от нещата са заключени и губите по-голямата част от времето си в гледане на добавки.👎😒
Най - каква игра в СВЕТА 💓💕❣️🎗️💚
Много съм разочарован от тази игра, това е загуба на време, ние трябва да харчим пари за всичко, което се добавя след всеки 10-20 минути и съжалявам, че ви дадох само 2 звезди. "Много съм разочарован".
Невероятна игра, много креативна, освен че съм на 12 години, нямам собствена кредитна карта и родителите ми не ми позволяват да купувам нищо в игрите. Много хора имат същия проблем, така че едно предложение, какво ще стане, ако го направите така, че вместо да използвате истински пари, го направите, така че трябва да получите определена сума от общите харесвания, за да получите неща, които са заключени, освен ако не получите премия? Обзалагам се, че много хора биха искали да играят играта и да продължат да играят. А относно рекламите, може би не прекалявайте с тях и го правете само за определени неща?
Това е страхотна игра, но има доста реклами. Наистина ми харесва как е DIY, но трябва да платите, за да оформите косата си, да направите рокли и т.н. Страхотна игра обаче.
Наистина ми харесва тази игра, защото можете да използвате собствената си креативност към своя дизайн, но аз едва започнах и има определени дрехи, които не мога да използвам, защото трябва да го купя. просто не го разбирам.
блаво😎😎
DIY Fashion Star - Design Game Szerepjátékok xvvj
беше добре, но защо трябва да отключвате всички готини неща като нови дрехи за дизайн или нещо друго, надявам се да го актуализирате, така че вземете всичко безплатно тук, благодаря!
Готина е и е супер!!!!!! 😆😍😍😘
Давам 3, тъй като артикулите и нещата, които трябва да направите, не са налични, трябва да похарчите пари, проблемът тук в моето местоположение не е достъпен за изпращане на пари, надявам се да поставите реклами само за да се възползвате от тези продукти, можете ли да го предоставите? Ако можете да го поправите може би всичко ще задоволи да дам 5 звезди, това е само проблемът...😉
DIY Fashion Star - Design Game Nhập vai wmp
Добра идея, но предизвикателствата са невъзможни за спечелване с плащане за отключване на всички елементи. Няма свобода за проектиране в предизвикателствата, което води до странни и грозни комбинации. Има цветни маркери като среда, която не може да се използва достатъчно добре, за да изглежда като нещо друго освен детска драсканица. Децата също се отегчиха, когато разбраха, че всичко е заключено. И ТОЛКОВА МНОГО РЕКЛАМИ, че беше вбесяващо. Изтрит!
Играта е готина, но и много лесна. Това е тъпо за час или два съм на първо място и сега няма какво да правя.
Всяко нещо е доста по-добро в това, но има много реклами 🙄 ......
Тази игра не е толкова лоша, но основният проблем е, че в момента, в който стартирам моя "Направи си сам", всичко е наред, но в края тя автоматично пропуска играта и се премества на началната страница на телефона ми, моля, помогнете ми, ако часовникът на собственика на coco play то
Най-лошата игра с пълни реклами и реклами не спира. Мразя мразя мразя мразя мразя мразя го мразя..... Не знам какво ще получите, хора, като добавите толкова много реклами. Хора виждате ли всички тези реклами?? Знам, че отговорът ви ще бъде не. Ако отговорът ви наистина е известен, защо приемате това от нас. Съжалявам, но съм разочарован от всички тези реклами, затова написах тези.....
Тази игра беше наистина забавна и ми харесва да правя дрехи и цялата концепция на играта! Единственият проблем е, че повечето от елементите, от които се нуждаете, за да направите тоалета, са заключени, така че никога не успях да направя идеалното облекло. Това ме накара да не се насладя толкова на играта и да я оценя по-високо. Но иначе това е наистина забавна игра!!
Ножиците са трудни за навигация, гримът не се нанася правилно. Тази игра може да работи по-добре от тази.
🎃🎭🕹🎮😈🤡👻👽👾🤍🖤🤟👍🤳👄
Не мога да завърша парче облекло, без това да ме извади от цялата игра. Затова давам на това приложение две звезди. Идеята е страхотна, но сривът я съсипва. Имам телефон Oppo. Може би марката или типът телефон има нещо общо с това. Но силно съмнително. Изглежда, че е от името на игрите.
Тази игра е просто невъзможна! Инсталирах играта и изобщо не можах да играя, защото продължаваше да се срива. И дори не ме карайте да започвам за рекламите.... те са буквално НАВСЯКЪДЕ!! Какъв е смисълът от проектиране на игра, в която 90% от времето за игра се консумира от реклами.
Обичам тази игра! Но имам проблем, имам заявки за рокли и шорти дори нямам! Поправете това, моля, благодаря
Еднообразни са коментарите и правиш едно и също
Много артикули са заключени ... Отново тази лоша, стара мания на прахосването ... Купувайте, купувайте и купувайте артикули !!!! Няма да се случи
Това е загуба на време, първо, графиката е някак страховита, но най-лошото е, че има "куестове", които изискват проходи за игра, за да ги завършат. Ако сте 1-5, вероятно ще ви хареса. Но за 5 нагоре ГО HOTRIBLEEERE.
Това приложение за приложение е наистина хубаво, но не мога да сложа стикери върху него, когато правя снимките си, толкова е досадно, но когато правя видеоклипове, наистина е добро, но не получавам много коментари, получавам куп харесвания но не коментирай и нямах всички затворени и заключени и не мога да не си правя прическата и не мога да си правя роклите, наистина е досадно и трябваше да нося пола вместо рокля и имах точка и Бях наистина ядосан, защото не беше моя вина, а Игрите
Esta bien lo que no me gusta es que no deja todas las Cosas osea para Acer el pelo o poner vestidos 🦋
Rompecabezas Estrategia pyme
Без съмнение тази игра е невероятна. Обикновено изтеглям игра и след това я изтривам само в същия ден, но това беше страхотно. Не успях да го изрежа. Тази игра е фантастична, но има толкова много неща в тази игра, които са заключени ето защо го изтрих, тъй като нямаше забавление. Ако този проблем бъде решен, тогава тази игра е изключителна и също така няма толкова голям проблем с рекламите. Идват само една до три реклами, така че предлагам тази игра. Благодаря ти.
Харесвам го, просто ме дразни, че трябва да плащате за рокли, моля, направете някои рокли безплатно, моля, разбирам, че трябва да правите пари, но не мога да изпълнявам задачите, както трябва да можете поне да гледате добавка, за да я получите безплатно за кратко количество време
Твърде много реклами и как така ви кара да гласувате и след това ви разбива сърце, ако не гласувате за това, за което разработчиците искат да гласуваме? Попитахте ме за мнението ми, затова ви го дадох, така че как не е наред? По принцип гласувайте за кого искате да гласуваме, или няма да стискаме палци. Така че защо изобщо ни молите да гласуваме, ако смятате, че е грешно, че сме дали нашето мнение?
Тази игра е забавна, но проблемът е, че не мога да отключа нито една рокля или други неща в. Имам само една, която е плата е една, косата е всичко е едно.
Играта е много яка. ❤💕😍😘😁
не ме пуска вътре. когато го прави, продължава и продължава и продължава как се нуждае от достъп до съхранение и има нужда от достъп до снимки и медии. Повярвайте ми хора, рекламите я правят да изглежда като наистина забавна игра, но просто ще съсипе устройството ви. Знам, защото също така казваше, че е наистина голямо приложение. моля, не се надявайте на това приложение. това направих и съм много разочарован. благодаря, че прочетохте това дълго съобщение и се надявам, че ще ви бъде полезно. надявам се да се съгласите. Мерси.
опитът е добър, но добре, покупките в приложението са твърде скъпи за моя вкус и дори не трябва да имате никакви покупки в приложението добре, ✂ не работи понякога поправете, че сега роклите са скъпи, дори мога да направя това, което имах да харча пари, когато не трябваше да го правя и все пак показваше, че е много съжалявам, че не мога да стигна до екранна снимка, защото изтрих екранна снимка, защото бях толкова разстроен и тогава косата и гримът дори не ме карат да започна. понякога това казваше, че е заключен, така че получава 1 🌟
DIY Fashion Star - Design Game RPG lgz
Това е добра игра! но единственото нещо, което трябваше да направите, е, когато правите мини играта, трябва да я запомните, така че моля, добавете менюто, за да не е нужно да го запомняте. Благодаря ти!